Pas je svaki dan čekao vlasnika kraj prozora. Nakon njegove smrti, vlasnik je podijelio dirljive fotke

Pas je svaki dan čekao vlasnika kraj prozora. Nakon njegove smrti, vlasnik je podijelio dirljive fotke
3K
Većina ljudi svoje kućne ljubimce smatra članom obitelji pa njihova smrt izazove puno tuge. Iako mnogi ne pokušavaju ni razmišljati o tome (možda je tako i bolje), doći će dan kada će svatko morati reći zbogom svojoj voljenoj životinji. Roman je nedavno ostao bez svoga psa Tobyja. Objavio je njegove fotografije i napisao zbog čega ga je smatrao posebnim.

Njegov Toby ga je svaki dan čekao pred prozorom kad se vraćao s posla. Bio je to presladak prizor koji mu je svaki put popravljao raspoloženje. Koliko god dan težak bio, Roman je uvijek znao da postoji netko tko ga kod kuće s nestrpljenjem čeka.

"Ušao je u moj život kad je imao 2 godine. Prvi put kad sam ga vidio, pokakio se na tepih u dnevnom boravku nakon što ga je moja bivša spustila dolje (bio je to tada njen pas). Prvih par mjeseci se nismo baš najbolje slagali. Volim pse, ali Toby je baš bio zločest. Cijelo vrijeme je htio biti u centru pažnje. Često smo se "svađali", no onda mi je bivša predložila da se počnem ponašati prema njemu kao prema maloj osobi. Nešto se stvarno promijenilo. Postali smo najbolji prijatelji.

Kad smo ja i bivša prekinuli, pristao sam na to da ona zadrži stan kako bih ja mogao uzeti Tobyja. Tad je imao 10 godina. Bio je jako sladak i dobar prema ljudima, volio je kad ima ljude oko sebe. Znao je i kad se otprilike vraćam kući s posla pa me svaki dan čekao pred prozorom. Kad sam se približavao kući, mogao sam čuti njegovo cviljenje, a kad sam otvarao vrata i ulazio u kuću, odmah je skakao na mene i lizao me od sreće."

Toby je isto tako reagirao i u slučajevima kada Roman nije bio kod kuće 10-15 minuta. Živio je čak 16 godina, što nitko od njega nije očekivao jer je tijekom života imao i rak koji je kasnije izliječio. I to nije bila jedina bolest koju je imao. Bio je pravi borac, pun ljubavi.