Policajac je zaustavio auto zbog prebrze vožnje, nije mu bilo ni na kraju pameti da će zbog toga dobiti medalju

Policajac je zaustavio auto zbog prebrze vožnje, nije mu bilo ni na kraju pameti da će zbog toga dobiti medalju
7K
https://www.youtube.com/watch?v=IDoURlE_1DE
Policajcu Will Kimbro iz Južne Karoline nije bilo ni na kraju pameti da će zaustavljanjem ovog automobila spasiti život jedne bebe te kasnije dobiti medalju za svoje dobro djelo. Bio je to običan radni dan za njega. Primijetio je vozilo koje se kreće prevelikom brzinom, zaustavio ga, no kad je htio uzeti podatke vozača, saznao je da su s razlogom žurili.

Beba stara 12 dana nije disala. Počela se gušiti nakon što je pila mlijeko iz bočice. Svaka sekunda je bila važna pa je policajac odmah zvao pomoć i pokušao sam pomoći djetetu dok ne dođe hitna. Provjeravao joj je puls, jačinu otkucaja srca, te pokušao riješiti njen problem s disanjem.

"Počni plakati bebu, hajde!", govorio je i kasnije priznao da je cijelo vrijeme u sebi razmišljao kako ne smije dopustiti da beba umre u maminom krilu. Obavio je odličan posao, a onda je bebu prepustio medicinskoj osoblju koje ga je također pohvalilo.

Za svoje dobro djelo, Will Kimbro je dobio medalju. U videu možete pogledati kako je izgledalo spašavanje bebe koja je bila blizu toga da već nakon 12 dana izgubi svoj život.