Par s 38 djece godišnje troši stotine tisuća kuna samo na hranu, no svejedno ne planiraju stati

Par s 38 djece godišnje troši stotine tisuća kuna samo na hranu, no svejedno ne planiraju stati
17K
YouTube
Jeane i Paul Briggs su se još kao tinejdžeri upoznali u ljetnom kampu. Zaljubili su se, a 1976. godine su se i vjenčali.

Jeane je oduvijek sanjala o tome da jednog dana ima veliku obitelj, no nikad nije ni pomišljala da će joj obitelj jednog dana imati desetke članova. Nakon što su ona i Paul dobili 3 biološke djece, par je otišao u Meksiko i zaljubio se u slijepo siroče s imenom Abraham.

1985. godine su ga uspjeli posvojiti, a nakon toga su počeli osjećati potrebu da pomognu većem broju djece koja se nalaze u teškoj situaciji. Budući da su financijski osigurani, par je počeo posvajati sve više djece koja su očajnički trebala pomoć. Neki od njih su pronađeni u grmlju, smeću... Dio djece je autizam, rijetke bolesti i druge poremećaje.

Jean i Paul su danas u svojim šezdesetim godinama, imaju 38 djece, od toga 32 posvojenih. 25 njih još uvijek živi s njima u njihovom velikom domu u Zapadnoj Virginiji, SAD. Par i dalje želi pomagati ovakvoj djeci pa postoji mogućnost da ih u budućnosti bude još. Pogledajte kako oni danas žive.

Najnovije