4 poznatih osoba za koje vjerojatno niste znali da su odrasli u LGBT obiteljima

4 poznatih osoba za koje vjerojatno niste znali da su odrasli u LGBT obiteljima
7K
Klasična obitelj nije uvijek preduvjet za odgoj uspješnog djeteta. Ove su zvijezde odrasle u nekonvencionalnim obiteljima, a svejedno su postigle velike uspjehe.

Jay-Z

Jay-Z
Gloria Carter, Jayeva majka, 2017. je priznala da je lezbijka. Jay je bio vrlo sretan zbog njenog priznanja i rekao je da je plakao kad je shvatio da je to morala tako dugo skrivati. Kasnije joj je posvetio pjesmu Smile s albuma 4:44, koju je snimio dan nakon majčinog priznanja.

Robert De Niro

Robert De Niro
Robertovi su se roditelji razveli kad je bio mali dječak. De Nirov otac je 1944. priznao da je homoseksualac te da je u vezi s pjesnikom Robertom Duncanom. Robert je priznao da nisu bili tip oca i sina koji zajedno igraju košarku, ali su bili jako povezani. Kasnije je snimio dokumentarac o očevom životu.

Jodie Foster

Jodie Foster
Jodie je odrasla s dvije majke - Evelyn Foster i njenom partnericom, koju je Jodie zvala "teta" Jo. Na dodjeli nagrade Golden Globe glumica je i sama priznala da je lezbijka.

50 Cent

50 Cent
50 Centa je odgajala majka, koja je, prema njegovim riječima, bila lezbijka. Umrla je kad je imao samo 8 godina, nakon čega je živio s bakom i djedom. Reper je napisao knjigu o svom djetinjstvu i odnosu s majkom, Playground.

Najnovije