8 slavnih ljepotica koje su u mladosti nazivali ružnim pačićima, a sada su uzor milijunima

8 slavnih ljepotica koje su u mladosti nazivali ružnim pačićima, a sada su uzor milijunima
9K
Danas se njihovoj ljepoti i talentu dive milijuni ljudi diljem svijeta, ali one nisu oduvijek izgledale ovako. Kad su bile djeca, bile su daleko od najpopularnijih djevojčica u razredu. Nazivali su ih ružnim pačićima, no ipak su izrasle u prekrasne i atraktivne žene.

Margot Robbie

Margot Robbie
Mnogi su Margot Robbie zapamtili po ulozi supernegativke Harley Quinn. Tko je mogao znati da je ova glumica s 13 godina bila brineta s naočalama i aparatićem za zube? No, godine su prošle i Margot je odrasla i promijenila se.

Anne Hathaway

Anne Hathaway
Svi se sjećamo nevjerojatne transformacije Anne Hathaway u filmu Princezini dnevnici. Rijetki su znali da je zapravo prošla sličnu transformaciju u svom životu.

Kate Hudson

Kate Hudson
Odrasla je uz slavne roditelje i odmalena je znala da želi glumiti. Kate je s vremenom izgledala sve ljepše, a njeni su se snovi ostvarili te je glumila u brojnim uspješnim filmovima.

Drew Barrymore

Drew Barrymore
Drew je postala slavna već sa 6 godina, kada je glumila u filmu E.T. Imala je poteškoće tijekom odrastanja, ali ih je uspješno prebrodila.

Mindy Kaling

Mindy Kaling
Ova američka glumica i komičarka prvu ulogu je dobila 2004. godine u filmu "Junfer u četrdesetoj". Danas se osim glume bavi i pisanjem scenarija, režijom i produkcijom.

Katie Holmes

Katie Holmes
Prelijepa Katie nekoć je očarala i Toma Cruisea. No, neki je nisu oduvijek smatrali lijepom. Danas je njen Instagram profil prepun fotografija bez šminke i filtera te dokazuje da je lijepa baš takva kakva je.

Winona Ryder

Winona Ryder
Winona je kao dijeta više sličila dječaku nego djevojčici. S vremenom je izrasla u prekrasnu ženu i jednu od najuspješnijih glumica 90-ih.

Adele

Adele
Vlasnica prekrasnog glasa mnogo je puta upisana u Guinnessovu knjigu rekorda zbog svojih uspjeha. Pjevačica je u prošlosti bila vrlo osjetljiva zbog svog izgleda, no to je sada iza nje. Samouvjerena Adele je izjavila da umjesto odlaska u teretanu radije jede ukusnu hranu i uživa u čaši dobrog vina.

Najnovije