15 slavnih osoba koje imaju vrlo upečatljive tetovaže

15 slavnih osoba koje imaju vrlo upečatljive tetovaže
53K
Tetovaže ponekad govore više o životu slavnih nego njihovi intervjui. Oni jednostavno vole slaviti važne trenutke svoga života stvaranjem umjetničkih djela na svojoj koži.

Neki ih posvećuju svojim partnerima ili djeci, a drugi svojoj omiljenoj hrani. Neki tetovažama obilježavaju važne događaje. Otkrivamo vam priče iza tetovaža ovih zvijezda.

Emilia Clarke

Emilia Clarke
Glumica "Igre prijestolja", Emilia Clarke, odala je počast liku kojeg je glumila u seriji tetovažom s tri zmaja.

Angelina Jolie

Angelina Jolie
Glumica je 2003. morala ukloniti tetovažu s imenom prvog supruga i prekriti je drugom s koordinatama mjesta rođenja njene djece. Ima i tetovažu s budističkim simbolom povezanosti između nje i Brada Pitta.

Johnny Depp

Johnny Depp
Glumac je tijekom 90-ih imao tetovažu imena svoje tadašnje partnerice Winone Ryder, koju je dao izmijeniti u "Wino Forever". 2015. godine je htio proslaviti svoju vezu s Amber Heard tetovažom njenog nadimka "Slim", ali i nju je kasnije promijenio u "SCUM".

Heidi Klum

Heidi Klum
Slavna manekenka je na ruci istetovirala četiri zvjezdice koje predstavljaju njenu djecu i apstraktan lik koji je simbolizirao njenog tadašnjeg partnera, Seala. Nakon razvoda apstraktni lik je nestao.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Pjevačica je istetovirala staklenku Vegemitea, australskog namaza jer je njen tadašnji partner Liam Hemsworth podrijetlom iz Australije. No, i oni su se rastali.

Ed Sheeran

Ed Sheeran
Ed je veliki ljubitelj kečapa pa je dao istetovirati bocu Heinzovog kečapa na ruku.

Cara Delevingne

Cara Delevingne
Cara je istetovirala riječ "bacon" (slanina) na desni taban, a na lijevom piše "made in England" (proizvedeno u Engleskoj). Manekenka objašnjava da ta tetovaža predstavlja odnos modne industrije prema manekenkama koje se ponekad tretiraju kao lutke.

Kendall Jenner

Kendall Jenner
Kendall nije puno razmišljala o sadržaju svoje tetovaže, nego je tijekom izlaska s prijateljima odlučila istetovirati riječ "meow" na usnu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner
Kylie malo više razmišlja o tetovažama i prva tetovaža na boku glasi "sanity". Služi joj kao podsjetnik kako treba sačuvati svoje duševno zdravlje, jer joj je bilo teško odrastati pred kamerama.

Selena Gomez

Selena Gomez
Selenina prva tetovaža je na arapskom i glasi "najprije voli sebe" i nalazi joj se na rebrima, a druga je na boku i glasi "Bog koji me jača".

Demi Lovato

Demi Lovato
Demi je istetovirala ružu na kažiprst kako bi proslavila 6 mjeseci bez droge, a riječ "me" je treba podsjećati da voli sebe.

Ariana Grande

Ariana Grande
Ariana nije imala sreće s tetovažama. Htjela je istetovirati "7 Rings" na dlan, jer je to ime njene najnovije pjesme. Tetovaža je bila na japanskom i zapravo je značila "mali roštilj na ugljen". Kasnije je pokušala ispraviti tetovažu, ali opet je došlo do greške pa sadašnja verzija glasi "japanski roštiljski prsti".

David Beckham

David Beckham
Nogometaševo tijelo prekriveno je raznim tetovažama, ali dvije su mu posebno važne, jer su ih dizajnirala njegova djeca.

Victoria Beckham

Victoria Beckham
I Davidova supruga je imala tetovaže, ali su danas gotovo nevidljive. Nikada nije objasnila njihov nestanak, ali vjerojatno ih je dala ukloniti zato što se ne uklapaju u njen elegantni stil.

Karrueche Tran

Karrueche Tran
Američki model ima neobičnu tetovažu patent zatvarača koji ide od njenog gležnja sve do boka. Nema neko posebno značenje, ali izgleda vrlo zanimljivo.

Najnovije