VIDEO Muž i žena već gotovo 70 godina rade nešto što drugima zvuči nemoguće

VIDEO Muž i žena već gotovo 70 godina rade nešto što drugima zvuči nemoguće
6K
Foto: YouTube
Kod ovog bračnog para tajna uspjeha neraskidive veze leži u njihovoj odjeći. Na prvu možda zvuči malo površno, no njihova priča je zanimljivija nego što mislite.

Rosemary i Francis Klontz tijekom cijelog svog 68-godišnjeg braka usklađuju odjeću. Francis je prvo ugledao Rosemary u devetom razredu i odmah je znao da je ona ona prava. "Pomislio sam, 'Gle, kako slatka djevojka!'", rekao je Francis. Rosemary je ipak bilo potrebno nešto uvjeravanja. Sviđao joj se Francis, ali je mislila da mu je potrebna pomoć u odabiru odjeće.

Vjenčali su se s 19 godina, a od tog trenutka Rosemary usklađuje njihovu odjeću. Francis tvrdi da mu to olakšava život jer ne mora razmišljati o tome što će nositi, a Rosemary mu i dan danas priprema odjeću koju će nositi.

Njihov unuk, koji im se znao rugati zbog tradicije usklađivanja odjeće, sada to isto radi sa svojom zaručnicom. Čak su pokrenuli vlastitu liniju usklađene odjeće za muškarce i žene. Čini se da su Rosemary i Francis našli pravi recept za harmoničan i sretan brak.

Najnovije