Ova žena je trebala jako puno pokušaja da konačno rodi djevojčicu, začudit ćete se kad vidite njenu obitelj

Ova žena je trebala jako puno pokušaja da konačno rodi djevojčicu, začudit ćete se kad vidite njenu obitelj
15K
Britanska obitelj Brett dobila je svog najmlađeg člana - malu djevojčicu. Ovo ne bi bila tako spektakularna vijest da djevojčica nije rođena u obitelji koja već ima 10 sinova.

Kada je rodila svog najmlađeg sina, neobičnog imena Rothagaidh, Alexis Brett je postala prva mama u Velikoj Britaniji koja je rodila 10 sinova zaredom. Mislila je da je njena obitelj potpuna, no kasnije se ispostavilo da život ima još jedno malo iznenađenje za nju i njenu obitelj kada je dobila još jedno dijete.

Prije nekoliko tjedana Alexis je rodila svoje 11. dijete, a ima samo 39 godina. Tijekom zadnjih 18 godina više od 8 godina je bila trudna, a sada je vrlo sretna sa svojom velikom obitelji. Svojoj djevojčici dala je ime Cameron.

Sretni roditelji rekli su da je poprilično promijenila dinamiku unutar obitelji jer sva braća paze da ne probude svoju malu sestru i općenito se puno bolje ponašaju.

Kada su saznali za zadnju trudnoću, bili su iznenađeni, ali i presretni. Očekivali su još jednog dječaka, no ipak su dobili djevojčicu. Sretna majka kaže da joj je ovo definitivno zadnje dijete jer joj je obitelj sada definitivno potpuna. Tvrdi da život s toliko djece nije lak, ali se planira uskoro vratiti na posao na pola radnog vremena kao fitness instruktorica.

Najnovije