Ova djevojka je satima nosila kamuflažno odijelo kako bi snimila važan trenutak

Ova djevojka je satima nosila kamuflažno odijelo kako bi snimila važan trenutak
3K
Foto: theresemerkel
Koliko biste vi daleko išli i što biste sve učinili s ciljem da za nekoga iz obitelji snimite važan trenutak? Therese iz SAD-a učinila je nešto neobično za svoju sestru, a kasnije je na internetu podijelila slike i zabavila javnost.

Sve je počelo ozbiljnim razgovorom između nje i sestrinog dečka Andrewa. Planirao ju je zaručiti, no najprije je htio njen blagoslov jer su ona i sestra Rachel jako vezane. Počeli su raspravljati o načinu na koji će je zaručiti, htjeli su da to bude nešto posebno i zanimljivo.

Najprije su htjeli da Therese odglumi da je ozlijeđena pa da umjesto hitne pomoći stigne Andrew s prstenom, no od toga su ipak odustali jer su smatrali da je ovaj način "preagresivan". Tada im je pala na pamet ideja s kamuflažnim odijelom koji je Therese odmah prihvatila.

Naručili su kamuflažno odijelo te dogovorili mjesto i vrijeme zaručivanja. Therese je obukla odijelo i glumila grm, a Andrew (kojemu je na mobitelu morala promijeniti ime u Andrea kako nikome ne bi bio sumnjiv) je doveo Rachel na to mjesto i zaručio je.

Therese je sve snimila, a sestra Rachel je bila je iznenađena kad je shvatila što se zapravo sve dogodilo oko nje. Naravno, rekla je DA. :)

Najnovije