Način na koji držite prste na rukama otkrit će nešto o vama kao osobi

Način na koji držite prste na rukama otkrit će nešto o vama kao osobi
7K
Foto: Anna Syrovatkina / BrightSide
Stručnjaci koji proučavaju "govor tijela" vjeruju da način na koji držite prste na rukama govori puno o vama kao osobi. Ovaj zaključak temelji se na istraživanju nobelovca Roger Wolcott Sperry. On je dokazao da je mozak podijeljen na dva dijela i da čovjekovo ponašanje ovisi o tome koji je dio aktivniji.

Lijevi palac preko desnog

Lijevi palac preko desnog
Anna Syrovatkina
Ako je ovo način na koji sklapate ruke, onda ste vrlo vjerojatno "praktična osoba" koja nikad ne donosi odluke prebrzo. Prije nego što dolazite do zaključka, odmjeravate prednosti i nedostatke. Teško vas je prevariti i lako prepoznajete kada netko laže. Zbog toga vas članovi obitelji i prijatelji cijene, a često traže i vaš savjet. Međutim, sve ovo ne znači nužno da ste ozbiljna osoba. Imate čudan smisao za humor i to vas čini privlačnima i "atrakcijom" kod raznih okupljanja. Romantičar ste i točno znate što trebate reći i kada.

Lijevi palac u ravnini s desnim

Lijevi palac u ravnini s desnim
Anna Syrovatkina
Osoba ste koja vjeruje da uvijek treba paziti na detalje. Perfekcionist ste i od drugih očekujete jednaku razinu posvećenosti i koncentracije, ali istovremeno pazite i na potrebe drugih ljudi. Rođeni ste vođa, a vaša iskrenost ponekad može "razoružati" sugovornike. U vezama cijenite iskrenost i nikad vas nije sram reći ono što mislite. Isto tako, ne volite spriječiti druge osobe u iznošenju vlastitih stavova.

Desni palac preko lijevog

Desni palac preko lijevog
Anna Syrovatkina
Ako ste osoba koja voli držati desni palac preko lijevog, to znači da ste netko s visokim emocionalnim kvocijentom. Sposobni ste shvatiti što druga osoba osjeća, čak i kad pokušava sakriti svoje osjećaje. Ova sposobnost pomaže drugima da vam se otvore. Razmišljate "out of the box", a odluke donosite nakon emocionalnog vaganja. Vaša sposobnost razumijevanja dubokih emocija i pružanja topline privlači druge ljude. U vezama razumijete partnera čak i kad ništa ne govori.

Najnovije