Beskućnica je zadivila svijet svojim anđeoskim glasom, otkrivena je surova istina o njoj

Beskućnica je zadivila svijet svojim anđeoskim glasom, otkrivena je surova istina o njoj
4K
Foto: YouTube
Ovih dana ste na internetu mogli vidjeti viralni video snimljen na jednoj stranici podzemne željeznice u Los Angelesu, a glavna zvijezda je beskućnica koja je svojim prekrasnim glasom pjevača Puccinijevu operu.

Snimio ju je policajac Hector Guzman, a snimka je u samo par dana skupila nekoliko stotina tisuća pregleda na društvenim mrežama. No, sigurno se sada pitate tko je zapravo ova žena i zbog čega je završila na ulici?

52-godišnja beskućnica se zove Emily Zamourka. U SAD je stigla iz Rusije, i to prije 28 godina. Profesionalna je violinistica koja je završila na ulici zbog velikih troškova liječenja zdravstvenih problema. Sve što joj je bilo je njena skupa violina vrijedna 10 tisuća dolara. Međutim, netko je ukrao dragocjeni glazbeni instrument i Ruskinja je ostala bez ičega. Ostao joj je samo njen anđeoski glas.

Brojne američke TV postaje htjele su intervju s njom. Ljudi su htjeli saznati istinu o njoj, a i Emily je bila jako sretna kad je čula toliko lijepih komentara. Stigle su brojne ponude za financijsku pomoć i čini se da ovu divnu ženu čeka bolja budućnost.

Najnovije