Slomljeni i zaboravljeni pas nije se mogao prestati smijati nakon što je shvatio da je spašen

Slomljeni i zaboravljeni pas nije se mogao prestati smijati nakon što je shvatio da je spašen
4K
Foto: DallasDogRRR
Volonteri udruga za zaštitu životinja vidjeli su ova bespomoćna stvorenja u katastrofalnim stanjima. Bez obzira na sve probleme i troškove, uvijek daju sve od sebe da ih spase i pronađu im novi dom. Nerijetko naiđu i na slučajeve koji su zbog zlostavljanja životinja istovremeno tužni i šokantni.
Udruga "Dallas Dog RRR"" pokazala je koliko se promijenio život jednog zlostavljenog psa kojeg su spasili. Zove se Sanford, a njegova priča je jako tužna.

Udario ga je automobil, a jadan pas je kasnije završio u loše organiziranom skloništu u kojem je čekao sigurnu smrt. Čak tjedan dana se mučio na ovom mjestu, sav slomljen i zaboravljen. Nije mogao ni hodati.
Udruga "Dallas Dog RRR" uspjela ga je preuzeti te se pobrinuti za njega. Dok su ga liječili, shvatili su da je Sanford cijelo vrijeme u sebi imao i metak. Dakle, netko ga je bio i upucao. Sanirali su mu sve rane, a 10-godišnji pas se malo po malo počeo mijenjati. Na njegovom tužnom licu pojavio se veliki osmijeh.
Dobio je i novu privremenu vlasnicu, Karen Velazquez, koja ga je čak i malo razmazila, no zaslužio je. Sada ima sve što mu treba - siguran smještaj, hrana, voda i puno ljubavi.
Međutim, njegova priča još uvijek nije završena. Pas Sanford čeka svoj novi dom u kojem će ostati do kraja života. Kažu da je divan obiteljski pas i vjeruju da će se uskoro netko javiti.