Kontakt  •   © Lajk 2020

Izgubljeni pas čekao svoju obitelj na istom mjestu čak četiri godine, sada su napokon zajedno

Izgubljeni pas čekao svoju obitelj na istom mjestu čak četiri godine, sada su napokon zajedno
5K
Postoji velik broj priča koje dokazuju tu ogromnu pseću ljubav prema vlasniku. Ova posebna priča o Leu, psu s Tajlanda, raznježila je ljude diljem svijeta.

Njegovi su ga vlasnici slučajno ostavili blizu benzinske postaje, a od tog dana on se nikako nije htio udaljavati s tog mjesta i četiri godine je strpljivo čekao njihov povratak.
dogthailand
Čak i onda kada bi se kretao, nikada nije išao daleko i uvijek se vraćao na to isto mjesto.
dogthailand
Budući da je provodio toliko vremena na istom mjestu, ljudi su to ubrzo počeli primjećivati. Nekolicina su mu pokušali pomoći jer je počeo izgledati jako mršavo. Izgledalo je i kao da je pokupio neku vrstu kožne bolesti.
acsolution
dogthailand
45-godišnja žena po imenu Saowalak hranila ga je kad god je mogla i pokušavala udomiti, no on bi se svaki put vratio na isto mjesto pokraj ceste, kao da je uvjeren da će se njegovi vlasnici pojaviti svakog trena.
dogthailand
Anuchit Uncharoen
dogthailand
Zabrinuta prolaznica Anuchit Uncharoen odlučila je objaviti njegovu sliku na društvene medije i pokušati pronaći njegove vlasnike. Spomenula je i da ih pas vjerno čeka već četiri godine.
dogthailand
Objava se podijelila dovoljno puta da napokon stigne do Leove obitelji, a oni do njega.

Kontaktirali su Anuchit i rekli joj da Leo izgleda točno kao Bonbon, pas kojeg su izgubili prije točno četiri godine. Tvrdili su kako ga nikako nisu mogli pronaći.
dogthailand
Bonbon je bio presretan kada je napokon vidio svoju obitelj, ali na čuđenje svih prisutnih - nije ih htio pratiti kući. Ipak je odlučio ostati sa ženom koja se brinula za njega posljednje četiri godine. Njegova obitelj se s time složila i obećali su joj pomagati.