Bračni par je posvojio "bolesnu djevojčicu", a onda su otkrili šokantnu istinu o njoj

Bračni par je posvojio "bolesnu djevojčicu", a onda su otkrili šokantnu istinu o njoj
10K
Foto: YouTube
Nešto što zvuči kao radnja strašnog filma stvarno se dogodilo jednom paru s Floride. Michael i Kristine Barnett posvojili su Nataliju 2010. godine. Rekli su joj da je iz Ukrajine i da ima rijetku vrstu dvarfizma, navodno je imala 6 godina kad je došla u njihov dom.

Međutim, vrlo brzo su primijetili da nešto nije u redu s njom. Odmah prve večeri, Kristine je bila šokirana kad je u kupaonici shvatila da Natalia ne može biti šestogodišnje dijete. Odmah je zvala muža i objasnila mu da misli da je njihova nova kći već prošla kroz pubertet i da ima mjesečnicu koju je pokušavala sakriti.

To nije bila jedina sumnjiva stvar. Budući da je navodno iz Ukrajine, bilo je za očekivati da će imati loš naglasak i vokabular, no pričala je normalno. Osim toga, događalo se i nešto puno strašnije. Michael tvrdi da je Natalia dvaput pokušala otrovati njegovu ženu te da je priznala da bi najradije izbola čitavu obitelj dok spavaju.

To je bila kap koja je prelila čašu. Obitelj Barnett se odlučila preseliti u Kanadu, bez Natalije. Nju su ostavili u jednoj kući u Indiani i plaćali joj smještaj, tvrde da su uvjereni da je riječ o odrasloj ženi od 30-ak godina koja zna živjeti i bez njih. U to uopće ne sumnjaju.

Što uvijek se ne zna što je prava istina o ovoj djevojčici / odrasloj ženi.