Učiteljica ostala iznenađena kad je vidjela što joj je učenik poklonio: "Mislila sam da se šali..."

Učiteljica ostala iznenađena kad je vidjela što joj je učenik poklonio: "Mislila sam da se šali..."
18K
Foto: Talon Claude
Posao učiteljica i učitelja stvarno nije jednostavan. Zbog toga u mnogim državama u školama postoji poseban dan koji se slavi kao dan učitelja. Jedna od tih država su i Filipini. Oni imaju dan u kojem učenici svojim učiteljima donose poklone.

Većina ih dobije cvijeće, čokolade ili neke druge slatkiše, no nedavno se pojavila priča o dječačiću koji je svojoj učiteljici poklonio ni više ni manje nego - kokoš.
Malo je za reći da je učiteljica Talon Claude bila iznenađena kad je vidjela što joj je donio jedan učenik iz 3. razreda. Napravila je nekoliko zajedničkih slika s njim i njegovim poklonom, a cijelu ovu priču podijelila je i na društvenim mrežama. Bila je iznenađena, ali istovremeno i oduševljena.
Otkrila je i da je dan prije "Dana učitelja" razgovarala s učenicima o poklonima te naglasila da poklon ne mora biti skup kako bi bio dobar. Tada ju je jedan učenik pitao smije li joj donijeti kokoš, a ona je potvrdila da može, misleći da se dječak šali:

"Bila sam u šoku. Mislila sam da je to samo bila šala. Jedna od učiteljica je predložila da ispečemo i pojedemo pile, no ja sam se najprije htjela slikati jer je ovo bio prvi put da kao poklon dobivam kokoš."

Najnovije