Muškarac je unaprijed snimio smiješan zvučni zapis za svoj sprovod, okupljeni su plakali od smijeha

Muškarac je unaprijed snimio smiješan zvučni zapis za svoj sprovod, okupljeni su plakali od smijeha
4K
Foto: Shay Bradley
Za veliku većinu ljudi sprovodi nisu nešto što se može povezati sa smijehom, nego uglavnom svi okupljeni plaču i tuguju zbog gubitka drage osobe. Međutim, ima i onih koji smatraju da bi sprovodi trebali biti savršeno vrijeme za slavljenje nečijeg života, a zašto se usput ne bi svi malo nasmijali?
To se sigurno pitao Irac Shay Bradley koji je prije svoje smrti snimio zvuči zapis koji je htio imati na svom sprovodu. Oduvijek je bio spreman za šalu, a svoju smrt je smatrao dobrom prilikom za posljednju podvalu.
"Halooo?", odjednom se čulo iz lijesa, a uslijedili su zvukovi glasnog lupanja. "Pustite me van! Je li ja to čujem svećenika??", čulo se iz rupe u zemlji, u kojoj je ležao Shayov lijes. Svi su se počeli smijati jer su znali za njegov nesvakidašnji smisao za humor.

Ovdje pogledajte snimku:

Irac je ovaj zvučni zapis snimio godinu dana prije svoje smrti, a udovica Anne otkrila je da joj je sin rekao za ovu šalu tek dan prije sprovoda. Shay je sada valjda na nekom boljem mjestu, a njegova šala postala je viralni hit. Ipak se ne dogodi često da netko nasmije goste vlastitog sprovoda.