5 slavnih parova koji su se dugo poznavali pa na kraju završili zajedno

5 slavnih parova koji su se dugo poznavali pa na kraju završili zajedno
23K
Foto: BrightSide
Ljubav našeg života nam je ponekad "pred nosom", no ljudima često treba malo više vremena da to shvate. Ima parova koji i nakon prekida ostanu dobri prijatelji, a postoje i oni slučajevi u kojima poznanici nakon nekog vremena shvate da su zapravo puno više od običnih poznanika.

Ovi slavni parovi su se dugo poznavali, no ljubav između njih se rodila tek nakon nekog vremena.

Justin Bieber & Hailey Baldwin

Justin Bieber & Hailey Baldwin
Justin i Hailey završili su zajedno 2016. godine, no zapravo su se upoznali još 2009. godine. Dogodilo se to iza kamera na "The Today Showu" kad ih je upoznao Haileyin otac. Vjenčali su se 2019. godine.

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Mila Kunis & Ashton Kutcher
Vjerojatno već znate da su Ashton Kutcher i Mila Kunis u braku, no pretpostavljamo da niste znali za ovaj sladak detalj: Par se upoznao na setu serije "Lude sedamdesete" u kojoj su glumili zajedno, a Mila je svoj prvi poljubac pred kamerama imala upravo s Ashtonom. Zajedno su od 2012. godine i imaju 2 djece.

Ozzy Osbourne & Sharon Osbourne

Ozzy Osbourne & Sharon Osbourne
Sharon je slavnog Ozzyja upoznala 1970. godine, kad je imala samo 18 godina. Radila je tad za svog oca, Dona Ardena, koji je bio menadžer Ozzyjevog tadašnjeg benda Black Sabbath. Nakon što je 1978. godine izbačen iz Black Sabbatha, Sharon je postala njegova menadžerica, a poslovna suradnja je s vremenom prerasla u ljubav.

Shawn Mendes & Camila Cabello

Shawn Mendes & Camila Cabello
Shawn i Camilla upoznali su se 2014. godine kad su oboje bili na otvaranju turneje Austina Mahonea. Postali su bliski prijatelji, a nakon nekog vremena se počelo govoriti da su skupa. Međutim, to je potvrđeno tek u srpnju 2019. godine kad su u jednom kafiću u San Franciscu viđeni kako se ljube.

Kim Kardashian & Kanye West

Kim Kardashian & Kanye West
Slavni par se upoznao 2002. godine kad je Kanye radio video s Kiminom prijateljicom Brandy. Kanye nije imao pojma tko je Kim kad su se prvi put upoznali. Bili su već u vezama, no primijetili su da se sviđaju jedno drugome. Kanye je 2009. godine čak napisao stih o Kim. 2012. godine je potvrđeno da su zajedno, a 2014. godine su se vjenčali u Italiji.

Popularno