Kontakt  •   © Lajk 2020

VIDEO Evo što se dogodilo s kućom koju nazivaju portalom do pakla, i policajac tvrdi da je čuo demone

VIDEO Evo što se dogodilo s kućom koju nazivaju portalom do pakla, i policajac tvrdi da je čuo demone
3K
Foto: YouTube
Ova kuća u Indiani izvana možda izgleda kao najobičniji obiteljski dom, no u njoj se krilo nešto zbog čega su kuću nazivali "portalom do pakla". Zli demoni su navodno terorizirali obitelj koja se na kraju iz straha morala odseliti.

Latoya Ammons živjela je u ovoj kući sa svojom djecom, a prema onome što je 2014. godine ispričala televizijskoj ekipi, čini se da je ovo mjesto bilo sve samo ne topao dom. Latoya je otkrila da su im se javljali demoni sa strašnim glasovima, a to je potvrdio i jedan policajac koji je s kolegom pregledavao kuću. Pred kamerama je potvrdio da vjeruje da se u ovoj kući nešto jako loše događalo.

Stvar je otišla toliko daleko da su angažirali i svećenika koji je dobio zadatak izvesti egzorcizam na Latoyi. Uvjeren je da je u kući postojao portal do pakla i da je egzorcizam bio potreban. U sobama su se događale čudne stvari i bilo mu je jasno da mora nešto poduzeti.

Kuću je na kraju kupio Zak Bagans koji je snimao dokumentarac o duhovima, demonima i ovakvim mjestima. Priča je zasad završena, no svećenik je ipak malo zabrinut jer smatra da bi netko neoprezan mogao ritualom osloboditi zlo koje bi bilo veće od onog prije.

Najnovije