Mama je zvala policiju kad je netko ukrao predmete sa sinovog groba. Kad se vratila, nije mogla sakriti oduševljenje

Mama je zvala policiju kad je netko ukrao predmete sa sinovog groba. Kad se vratila, nije mogla sakriti oduševljenje
5K
Foto: YouTube
U ožujku 2018. godine, 18-godišnji Tyler poginuo je kad ga je pijani vozač udario autom. Bili su to najteži trenuci u životu majke France Nielson.

"Nikad nisam mislila da ću ovdje morati dolaziti u posjet svom djetetu.", rekla je Tylerova majka dok je stajala na gradskom groblju. Nažalost, isto tako nikad nije očekivala da će netko ukrasti važne stvari s groba njenog sina. Riječ je o nekoliko predmeta koji obitelj i prijatelje podsjećaju na ovog mladića koji je prerano izgubio život.

Lopovi su s groba ukrali cvijeće, loptu za američki nogomet, plišanog majmuna, obuću koja je bila Tylerova te još par stvari. Franci se srce slomilo kad je vidjela da je sve odjednom nestalo. Ovu sramotnu krađu je prijavila policiji, a slučaj je preuzeo Brandon Cody, policajac kojeg će Tylerova majka još dugo pamtiti.

Naime, Brandon je bio također šokiran činjenicom da je netko krao s groba 18-godišnjeg mladića pa je odlučio nešto poduzeti. Otišao je u trgovinu te kupio loptu i navijačku majicu te sve odnio na mladićev grob.

Mami je to naravno puno značilo.