Siromašna majka je u trenucima besparice kuhala WC papir, a rezultat je bio bolji od očekivanog

Siromašna majka je u trenucima besparice kuhala WC papir, a rezultat je bio bolji od očekivanog
25K
Foto: Amber Mills
Amber Mills je jaka žena. Bila je u mornarici i bavila se opasnim poslovima, no jednog dana je odlučila da joj je dosta toga stila života pa se vratila u svoj grad i skoncentrirala se na obitelj.

Iako voli provoditi vrijeme sa svojim kćerima i sinom, znala je da mora naći novi posao kako svojoj obitelji zaradila novac. Međutim, počela se osjećati umorno i slabo. Doktor joj je otkrio da ima multiplu sklerozu, bolest koja ju je praktički spriječila da nađe normalan posao. To je naravno bio problem, osjećala se beskorisnom i bespomoćnom, no sve se promijenilo kada je naišla na web stranicu CheapChicWeddings.
Riječ je o stranici koja budućim mladenkama pronalazi način da nađu jeftinu vjenčanicu, a istovremeno dobro izgledaju. Amber nije imala nikakva vjenčanja u planu, no svidjela joj se ideja pa je odlučila sudjelovati u natjecanju u kojem su kandidati morali dizajnirati vjenčanicu od WC papira. Zvuči bizarno, no iznenadit ćete se.
"Prijavila sam se za natjecanje jer sam zbog svoje bolesti postala emotivno prazna i poražena.", objasnila je mama koja je prihvatila izazov iako nije imala nikakva iskustva s dizajniranjem haljina, pogotovo ne od WC papira.
Nakon malo razmišljanja sjetila se da bi WC papir mogla skuhati i tako pomoću ljepila lakše oblikovati dijelove haljine. U međuvremenu je dosta vježbala pa joj je ukupno trebalo oko 3 mjeseca da napravi svoju haljinu. Na natjecanje se prijavilo više od 1000 ljudi. Bilo je tu naravno i onih koji su imali puno više iskustva, no njen trud se isplatio. Amber je odlukom žirija ušla u top 10 i osvojila nagradu.
Sljedeće godine je ponovno sudjelovala u natjecanju, napravila još bolju haljinu i završila na 3. mjestu te osvojila 2500 dolara. Naravno, bila je sretna zbog nagrade, no Amber je priznala da se ovim hobijem nije bavila zbog novca. Trebalo joj je nešto u čemu će ponovno biti uspješna, nešto zbog čega će se ponovno osjećati sretno.

Najnovije