Pijani vozač jurio je prema obitelji s bebom, šokirat će vas što se tada dogodilo

Pijani vozač jurio je prema obitelji s bebom, šokirat će vas što se tada dogodilo
5K
Foto: screenshot Youtube
Policija grada Phoenixa, nedavno je objavila snimku kako je par s bebom za dlaku pokosio pijani vozač. Ove ljude spasila je žena koja se namjerno zabila u pijanog vozača i tako ga skrenula s putanje. Taj hrabri čin odvio se oko 22 sata i zabilježen je nadzornim kamerama.
Foto: screenshot Youtube
Žena koja se našla u pravo vrijeme na pravom mjestu je 27-godišnjakinja Shannon Vivar. Te kobne noći, Shannon, njena mama Shirley i Shannonino trogodišnje dijete vozili su se kući iz kupnje. Shannon je primijetila Jeep koji juri dok je na semaforu bilo crveno svjetlo, ravno na par s dječjim kolicima. Shannonina brza reakcija spriječila je strašnu tragediju. Zabila se u Jeep, sprječavajući ga tako da se zabije u ljude.
Par s bebom uspio je pobjeći i prošli su bez ozljeda, ali Shannon nije bila te sreće. Prošla je s lakšim ozljedama i auto joj je znatno oštećen.

Shannon Vivar

Shannon Vivar
Foto: screenshot Youtube
Iako je Shannon spasila ljudske živote, ne smatra se herojem.
Kaže da nije puno razmišljala i napravila je to instinktivno.
Šteta na autu je velika, pa je Shannonin muž na stranici GoFundMe napravio kampanju za pomoć, gdje ljudi mogu uplatiti novce i tako pomoći ovoj divnoj ženi da popravi auto. To je najmanje što je zaslužila.

Najnovije