Poznati youtuber odlučio zasaditi 20 milijuna stabala u sklopu kampanje za koju su ga zamolili fanovi

Poznati youtuber odlučio zasaditi 20 milijuna stabala u sklopu kampanje za koju su ga zamolili fanovi
Možda niste čuli za Mr Beasta, no on je jedan od najpopularnijih youtubera u Americi. Pravo ime mu je Jimmy Donaldson i od samog početka karijere konstantno donira novac ljudima kojima je potreban, kako uživo tako i preko interneta.

Njegovi se videi uglavnom sastoje od igara u kojima pobjednici dobivaju nagrade, a voli i raditi razne eksperimente. Iako je tema njegovih videa najčešće zabava, ono što je privuklo toliko fanova upravo je njegova konstantna želja za davanjem.
mrbeast
Kada je došao do 20 milijuna pratitelja, pitao je svoje fanove imaju li ideju kako bi to mogao proslaviti, a oni su mu rekli da pokuša zasaditi jednako toliko drveća. Plan koji se čini nedostižan uskoro se počeo ostvarivati njegovom suradnjom s još 600 youtubera koji su odlučili pomoći.
mrbeast
"Svjesni smo toga da ni 20 milijuna stabala neće zaustaviti klimatske promjene, ali i to je bolje nego ništa" rekao je Mr. Beast. U njegovom naumu zatim su se pridružile i poznate osobe poput Marshmella, AsapScience, Jeffree Stara, Simone Giertz, The Try Guys i Marka Robera.

Osim toga, zaklada pod imenom Arbor Day odlučila se uključiti u ovaj projekt i zasaditi stablo za svaki dolar doniran njihovoj stranici teamtrees.org/ .
mrbeast
mrbeast
mrbeast

Najnovije