30 fotografija prvog infuencera koji prikuplja sredstva kako bi spasio pčele

30 fotografija prvog infuencera koji prikuplja sredstva kako bi spasio pčele
4K
Foto: Instagram - bee_nfluencer
Suvremeni svijet se stalno mijenja i te promjene ne samo da utječu na prirodu, već su i okrutne za mnoge životinjske vrste.

Industrijska poljoprivreda, patogeni, klimatske promjene i mnogi drugi čimbenici uzrokuju opadanje, a ponekad čak i izumiranje vrste. Jedna od vrsta koja je nedavno podigla svijest javnosti o svom padu su pčele. Međutim, iako je važno ozbiljno se pozabaviti tim problemima i poduzeti hitne mjere kako bi pomogli vrsti, to ne znači da mora biti dosadno!

Iza Instagram profila s 122 tisuće pratitelja stoji Foundation de France (FDF), vodeća mreža filantropije koju je osnovala francuska vlada u nastojanju da spasi pčele. Njihov dobrotvorni pčelinji fond nastoji financirati akcije koje će pomoći spasiti opadajuću pčelinju populaciju.

Cilj tvrtke je spasiti svijet generiranjem prihoda od oglasa putem društvenih medija, a zatim donacijom svega u dobrotvorne svrhe. Ovaj Instagram profil je zapravo vrlo sličan onim glamuroznim influencerima: savršene snimke u prekrasnim situacijama, jutarnja joga u prirodi, odgovaranje pratiteljima iz kade, uživanje u divnim zalascima sunca itd, svakako vrijedi pratiti! :)