Mama je pronašla staru sliku kćerinog dečka i otkrila nevjerojatnu činjenicu

Mama je pronašla staru sliku kćerinog dečka i otkrila nevjerojatnu činjenicu
90K
Foto: Reddit
Mnogi zaljubljeni parovi tvrde da im je bilo suđeno da kad tad završe u vezi i braku, no ovaj primjer je tu izreku podignuo na jednu sasvim novu razinu. Nakon 4 godine veze, Heidi Parker i Ed Savitt odlučili su međusobno upoznati svoje obitelji. Na prvu zajedničku večeru odlučili su pozvati Edovu majku Fionu i Heidiinu majku Kay, a ono što su kasnije otkrili ostavilo ih je u nevjerici.
Heidi i Ed upoznali su se 2011. godine kad su studirali na Sveučilištu u Newcastleu. Njihov susret se nije dogodio na fakultet, nego je više izgledao kao scena iz romantične komedije. Naime, mladić se tek bio uselio u studentski dom u kojem je živjela Heidi. Trebao je pomoć oko korištenja zajedničke sušilice pa je zvao Heidi čije je ime pisalo na rasporedu studentske zajednice. Ubrzo nakon toga počeli su se češće viđati i na kraju su završili u vezi.
No, vratimo se na događaj koji je njih i njihove majke iznenadio na zajedničkoj večeri. Fiona i Kay su se odmah sprijateljile i počele jedna drugoj pričati o zanimljivim događajima i njihovim obiteljima. Došli su na temu obiteljskih putovanja i godišnjih odmora, a Kay se sjetila godišnjeg u Turskoj kada je njena (tada 6-godišnja) Heidi našla "dečka" na plaži. Dva tjedna su bili nerazdvojni - cijelo vrijeme su se zajedno igrali, a čak su se i držali za ruke kao pravi par. Edova majka Fiona nije mogla vjerovati kad je čula sljedećih nekoliko rečenica jer su tih godina i sami bili u Turskoj. Kay joj je rekla da se dječak kojeg je Heidi upoznala u Turskoj također zvao Ed. Počeli su pričati o nekim drugim temama, no obje majke su od tog trenutka imale nekakav čudan i neopisiv osjećaj.
Od zajedničke večere je prošlo 15-ak dana, a Kay je pronašla stare fotografije kad je čistila kuću. Našla je i fotke iz Turske i odjednom ugledala sliku malene Heidi koja se tada slikala sa svojim "dečkom" s plaže. Odmah ga je prepoznala - bio je to onaj isti Ed kojeg je upoznala na zajedničkoj večeri. Fotke je poslala Fioni koja je ostala šokirana kad je shvatila da se njihovim obiteljima dogodilo nešto što se dogodi valjda jednom u tisuću godina. Da, Ed i Heidi su se stvarno dva puta upoznali i dva puta zaljubili. Danas su u sretnom braku.

Najnovije