Stranci su došli u Bosnu i Hercegovinu i posjetili "najgori hostel u istočnoj Europi", evo što ih je dočekalo

Stranci su došli u Bosnu i Hercegovinu i posjetili "najgori hostel u istočnoj Europi", evo što ih je dočekalo
6K
Foto: YouTube
Slovački YouTuber PPPeter i njegov "pomoćnik" Vladimir putuju svijetom i istražuju mjesta poput najboljih i najgorih restorana, hotela, hostela... Ovaj put ih je svinja (doslovno svinja) slučajnim odabirom poslala u Bosnu i Hercegovinu. Najprije su posjetili najgore ocijenjeni restoran, a onda je bilo vrijeme da posjete i "najgore ocijenjeni hostel u istočnoj Europi".

Posjetili su stranicu tripadvisor.com na kojoj se može pronaći smještaj, ali i ocjene i komentari gostiju koji su posjetili određene hotele, hostele, apartmane... Našli su hostel s najgorom ocjenom i ozbiljnim optužbama. Ljudi su u komentarima pisali da vlasnica krade novac i predmete pa je bilo vrlo riskantno posjetiti takvo mjesto sa skupom opremom za snimanje, no svejedno su to učinili.

U videu možete pogledati što ih je dočekalo u najgore ocijenjenom hostelu u Sarajevu. Za početak ćemo vam samo reći da nisu imali toplu vodu, da je hostel krao internet od susjednog hostela i da nisu dobili sobu koju su rezervirali. Kasnije su odlučili postaviti kameru i provjeriti hoće li vlasnica pokušati ukrasti nešto od njihovih stvari.

Najnovije