Motoristi su uznemiravali nemoćnog starca, a onda im se on osvetio na genijalan način

Motoristi su uznemiravali nemoćnog starca, a onda im se on osvetio na genijalan način
7K
Foto: Ilustracija
Mnogi slučajevi su dokazali da stari ljudi nisu toliko nemoćni kao što možda izvana izgledaju. Ono što se dogodilo djedu Paulu savršen je primjer, ali i poučna priča koja dokazuje da bezobraznim ponašanjem ne postižete apsolutno ništa.

Djed Paul sjedio je u restoranu, jeo pitu od jabuka i pio kavu. Htio se odmoriti i uživati u omiljenom kolaču, no onda je odjednom došla grupa "opasnih" motorista koji su počeli raditi probleme čim su ušli u restoran.

Prišli su starcu i odlučili mu pokvariti dan. Jedan od njih je ugasio svoju cigaretu na Paulovoj piti, drugi je starcu pljunuo u kavu, a treći je uzeo tanjur i razbio ga bez ikakvog razloga. Što je djed Paul učinio? Ništa. Ostao je sasvim miran, ustao, otišao do blagajne i platio svoju pitu i kavu te izašao iz restorana.
Flickr / Dani Draper
Sve je to sa zgražanjem gledala radnica restorana koja se bojala bilo što poduzeti jer je vidjela da su motoristi ekstremno agresivni. Ipak je morala raditi svoj posao pa je otišla do njihovog stola i pitala ih što žele naručiti. Oni su se još uvijek smijali djedu Paulu i bili ponosni na to kako su otjerali nemoćnog starca, a onda je jedan od njih rekao konobarici: "Stari prdonja i nije baš neka muškarčina, ha?"

Konobarica ih je s gađenjem gledala, a onda se samo odjednom nasmijala i odgovorila: "Možda nije muškarčina, ali isto tako nije ni dobar vozač kamiona jer vam je upravo zgazio motore."

Bahati motoristi su se okrenuli, pogledali kroz prozor i vidjeli svoje zgažene ljubimce na dva kotača. Nisu mogli zvati policiju jer su znali da su sami krivi, a isto tako nisu mogli ni uhvatiti djeda, za kojeg nisu ni znali da vozi kamion, jer je već bio nastavio svoj put i nestao prije nego što su uopće stigli istrčati iz restorana kako bi vidjeli svoje motore.

Pouka priče? Ne zezajte se sa starijim ljudima. Možda nemaju više snagu, ali zato imaju iskustvo i svakakve ideje... :)