Nakon što ga je chihuahua spasila, posvetio je svoj život njihovom spašavanju

Nakon što ga je chihuahua spasila, posvetio je svoj život njihovom spašavanju
2K
Foto: bigguylittlesworldsanctuary
Bobby Humphreys bio je tip koji se nije mogao zamisliti sa sićušnim psom pored sebe. Bodybuilder iz Marylanda provodio je dane uglavnom u teretani i bio je okružen s rotvajlerima.

Bobby i njegova supruga od u 17 godina braka posjedovali su tri rotvajlerima. Humphreys se divio carstvu pasmina, impozantnog izgleda.
"Tko može imati najljepšu djevojku? Tko može imati najveću kuću? Tko može imati najbolji auto? Tko može imati psa najstrožeg izgleda? Svi smo nesigurni u srcu" kaže Humphreys.

U novogodišnjoj noći 2016. godine Humphreysova supruga ga je ostavila. Tjedan dana kasnije ozlijedio je rame u teretani koje je zahtijevalo operaciju.
Bez ramena na koje bi se mogao osloniti, Humphreys se našao u dubokoj depresiji.

Kako je Humphreysova ruka zacjeljivala, pokušao je urediti svoj život, ali depresija se pokazala snažnim neprijateljem. Činilo se da nema spasa dok se Humphreysova prijateljica po imenu Constance Rogers nije pojavila sa iznenađenjem, "Ona mi jednog dana poslala poruku: imaš li nešto protiv da Lady ostane s tobom neko vrijeme? "
Iako nije volio male pse, želio je pomoći prijteljicia koja mu je pomagla tijekom njegovih najmračnijih dana, pa je pristao brinuti se za psa.

Jednog se dana vratio kući s posla i naišao na Lady koja je gledala iz svoje košare, strateški smještene ispred televizora.
"Nakon otprilike 15 minuta rekao sam:" Ne zanima me da li će me ovaj pas ugristi ili ne, neće sjediti u košari.

"Connie je došla provjeriti sat i pol kasnije a kad je ušla, bila je potpuno zadivljena. Dama mi je bila u krilu, i od tada smo nerazdvojni. "
Humphreys je znao da Lady ne može ostati s njim zauvijek, pa je počeo razmišljati o drugom psu. Njegovom vlastitom psu. Samo ovaj put, malenom.

Tada je udpimo Kiru, jednogodišnju Chihuahua s problemima agresije. Kasnije, Harley i njezinu sestru Quinn. Poslije je bio red na Belle.

"Počeo sam vidjeti obrazac", rekao je Humphreys. "Toliko ovih lijepih beba se zlostavlja ili iskorištava, a ja jednostavno nisam mogao sjediti i gledati kako se to događa."
"Veliki sam momak, ali tehnički živim u ovom malom svijetu, jer bez obzira imam li 37 pasa kao sada ili ih imam dvoje, cijeli se moj život vrti oko njih"
„Osjećaj ljubavi koji mi daju ovi psi nakon svega što su neki od njih prošli natjerao me da kažem: sad sam za njih odgovoran. Oni mi vjeruju i gledaju me u oči i kažu mi da toliko te volimo."

Najnovije