Kao beba bio je bačen u kontejner za smeće, danas vodi firmu vrijednu 62 milijuna dolara

Kao beba bio je bačen u kontejner za smeće, danas vodi firmu vrijednu 62 milijuna dolara
3K
Nitko od nas ne može utjecati na svoj početak, ali uz trud i rad sve je moguće.
To najbolje dokazuje ova priča, o odbačenoj bebi koju su bacili u kontejner za smeće.
30-godišnji Freddie Figgers trenutno je vlasnik firme koju je sam osnovao. Firma je vrijedna nevjerojatnih 62 milijuna dolara, koju je osnovao dok je bio tinejdžer.
Ovaj poduzetnik, izumitelj i filantrop vlasnik je 4 patenata a tehnologija i inovacije su mu u malom prstu.
Ova priča govori nam o tome da, da bi bili uspješni, ne trebamo se roditi sa srebrnom žlicom u ustima. Svatko od nas može postići uspjeh uz malo sreće, puno rada, odricanja i naravno, inteligencije.

Rođen na Floridi, Figgersa je kao bebu majka bacila u smeće. Posvojili su ga Nathan i Betty Figgers, kada je imao samo 2 dana.
Od malih nogu pokazao je interes za računala i tehnologiju. Kada je imao samo 9 godina, sam je popravio svoj kompjuter. S 12 godina, već je radio kao kompjuterski tehničar.
Uspjesi su se samo nastavili nizati i kao 15-godišnjak, pokrenuo je prvu kompaniju.
Kada mu je ocu dijagnosticiran Alzheimer, izumio je tenisicu koja u sebi ima GPS signal i preko koje se može komunicirati mobitelom. Taj izum je bio jako uspješan i Figgers ga je prodao za 2,2 milijuna dolara.
S 24 godine, ova već uspješan mladić, dizajnirao je 80 software programa. Osim briljantnog uma, ovaj mladić ima i zlatno srce.
U svojoj zajednici redovito sponzorira razne humanitarne programe, poklanja stipendije đacima i djeci, a starijima plaća račune. Želja mu je ovaj svijet učiniti boljim mjestom za život, uz pomoć novca, koji je ništa nego oruđe, ali oruđe koje možemo jako dobro upotrijebiti za boljitak svih - rekao je Freddie.

Najnovije