Slika drogirane majke i djeteta koje vrišti prije tri godine šokirala je svijet. Ovo su oni danas

Slika drogirane majke i djeteta koje vrišti prije tri godine šokirala je svijet. Ovo su oni danas
9K
SVIJET je 2016. godine šokirala slika drogirane majke koja spava za volanom. Sliku je tada objavila američka policija kako bi upozorila na problem s drogom.

Na slici se vidi mlada žena koja je potpuno drogirana. Žena spava sa zabačenom glavom. U ruci joj je igla s drogom. Na stražnjem sjedalu vrištalo je dijete, opisali su tada policajci.

Slika je tada obišla svijet.

28-godišnja Erika Hurt, kako je ime ženi sa slice, prije nekoliko tjedana javila se na svom Facebooku. Objavila je sliku sa sinom, istim onim dječakom koji je vrištao dok je ona nadrogirana spavala. Napisala je da je već duže vremena čista i da je sretna da je preživjela užasnu heroinsku ovisnost.

Nakon što je uhvaćena tog 22. listopada 2016., morala je na šestomjesečno odvikavanje. Kasnije je preselila u gradić znakovitog imena - Hope, što znači "nada". Zaposlila se i odgaja sina. Osim svakodnevnog posla, volonterski pomaže drugima da pobijede ovisnost.

Višegodišnja ovisnost je iza nje.

"Danas obilježavam tri godine da sam čista", napisala je na Faceboooku sjetivši se kobnog dana.

Njena priča o borbi protiv pakla droge može poslužiti kao inspiracija mnogima.

"Možda se nismo sreli u najboljim uvjetima, ali ti si tamo bila najnježnija osoba. Ti si zaista inspiracija", napisao je netko na njenom Facebooku. Netko, kome je očito pomogla da se također riješi droge.

"Najbolje ti tek dolazi", napisao je netko drugi.

Najnovije