13-godišnjak se rugao siromašnijoj djeci pa je mama smislila kaznu koja ga je potaknula na razmišljanje

13-godišnjak se rugao siromašnijoj djeci pa je mama smislila kaznu koja ga je potaknula na razmišljanje
10K
Foto: Cierra Brittany Forney
Živimo u svijetu u kojem ljudi nažalost sve manje pokazuju empatiju prema drugima. Bogati postaju sve bogatiji, dok siromašni jedva spajaju kraj s krajem. Razlike u "staležima" postaju sve veće. Za očekivati je da u takvom društvu dođe i do stvari o kojima je pisala ova mama.

Naime, Cierra je saznala da se njen 13-godišnji sin rugao siromašnijoj djeci u školi čiji roditelji nemaju dovoljno novca da im kupuju skupu odjeću.

"Danas sam mu rekla da uzme svojih 20 dolara i da od toga kupi odjeću koju će nositi sljedeći tjedan u školi.", napisala je mama u svojoj objavi na društvenoj mreži. Otkrila je da je dućan u koji su otišli upravo onaj u kojem siromašnija djeca kupuju svoju odjeću.

"Nije bio sretan, čak je pustio i koju suzu, ali mislim da će se za 15 godina s osmijem na licu sjećati dana kad ga je mama natjerala da kupuje jeftinu odjeću.

Želim svoju djecu naučiti da novac nije sve i da će i oni nositi 'jeftinu odjeću' ako se budu rugali drugima zbog dućana u kojima kupuju ono što nose na sebi."

Cierrina priča je postala viralna na društvenim mrežama i pokrenula raspravu o ovom problemu. Dječak je naučio svoju lekciju, a mama se nada da će i drugi naučiti nešto iz ovog primjera.
Cierra Brittany Forney

Najnovije