Iznenadit će vas ovi stari trikovi koji su i danas jako korisni

Iznenadit će vas ovi stari trikovi koji su i danas jako korisni
13K
Bake i djedovi uvijek imaju rješenje za sve! Znaju kako se nositi s bilo kojim problemima koji nastanu, a znali su to i puno prije moderne tehnologije i Interneta.

Iako su mlađe generacije možda skeptične oko metoda koje koriste, neki od ovih savjeta stvarno pomažu više nego bilo što drugo.
GallahersCigarettes
Svježi kruh prava je poslastica, no pravo je pitanje kako ga narezati na tanke šnite. Postoji rješenje za to! Stavite nož u vruću vodu da se oštrica ugrije, brzo ju pobrišite i koristite nož kao nikad do sad.
GallahersCigarettes
Ako imate kožne cipele koje stvaraju buku probajte ih nauljiti. Mali sloj ulja trebao bi riješiti problem.
GallahersCigarettes
Ako vam je nešto upalo u oko i ne znate što napraviti - evo rješenja. Potrebno vam je ricinusovo ulje i kist kojim ćete to ulje lagano kapnuti u kut svog oka. Samo pazite da se ne ubodete!
GallahersCigarettes
Postoji stari trik za uklanjanje trna u koži, a uključuje bocu sa širokim grlom i u njoj vruću vodu. Lagano pritisnite bocu sa zahvaćenim djelom tijela i ona će stvoriti vakuum koji će uz pomoć pare lakše ukloniti trn.
GallahersCigarettes
Sakupljanje komadića stakla je najbrži, no ne uvijek najbolji način za čišćenje. Naše bake bi preporučile mekanu i mokru krpu. S njom se lakše pokupe i najmanji komadići stakla s minimalnom šansom ozljede.