Trudnica je gledala sliku s ultrazvuka pa vidjela kako njen pokojni otac ljubi bebu

Trudnica je gledala sliku s ultrazvuka pa vidjela kako njen pokojni otac ljubi bebu
9K
Foto: YouTube
Shantel Carrillo iz Kalifornije bila je u 5. mjesecu trudnoće. Jedva je čekala da vidi sliku s ultrazvuka, kao da je predosjećala da će biti posebna. I zaista je bila. Nakon što je sliku podijelila na društvenoj mreži, trudnica iz San Diega ugledala je detalj koji ju je dirnuo.

Netko od njenih prijatelja na Facebooku primijetio je sjene koje izgledaju kao da netko ljubi bebu. I ne, nije to bio bilo tko. Kad je Shantel pogledala malo bolje, shvatila je da te sjene s ultrazvuka izgledaju kao lice njenog pokojnog oca.

"Našla sam očevu fotografiju na kojoj na isti način gleda moju prvu kćer. Usporedila sam sliku s onom s ultrazvuka i primijetila da su jako slične. Vidjela sam njegov nos, obraze, oblik brade, šiltericu...", ispričala je Shantel.

Njen otac je iznenadno umro 2016. godine. Shantel je bila njegovo jedino dijete, a Shantelina prva kći njegova jedina unučica. Mlada mama kaže da bi njena tata sigurno bio jako sretan kad bi čuo da će dobiti još jednu unučicu pa se možda htio ovako bar na neki način uključiti i biti tu za njih.

Možda ga više ne vidi, no Shantel na neki način osjeti da je njen otac Chuck još uvijek tu, a ova slika to možda i potvrđuje. :)

Pogledajte video u kojem se bolje vidi slika s ultrazvuka:

Najnovije