Ova žena je nazvala broj hitne službe kako bi naručila pizzu, postoji razlog zašto se nitko nije ljutio

Ova žena je nazvala broj hitne službe kako bi naručila pizzu, postoji razlog zašto se nitko nije ljutio
6K
Foto: YouTube
Broj hitne službe trebao bi služiti samo za hitne slučajeve, no jedna mlada žena iz američke savezne države Ohio iskoristila je broj 911 kako bi pokušala naručiti pizzu. Zvuči čudno, no nitko se zbog toga nije ljutio. Policija joj je na kraju čak čestitala, a postojao je itekako dobar razlog.

Tiffany Urban je naručivanje pizze koristila kao šifriranu poruku kojom je osobi na telefonu htjela dati do znanja da nešto nije u redu. Operator Tim Teneyck brzo je shvatio da žena s kojom razgovara ne želi jesti pizzu, nego je u nevolji. Odmah je pretpostavio da je riječ o obiteljskom nasilju te preusmjerio policiju na njenu adresu. Policiji je rekao da dođu bez sirena.

Tako se i dogodilo. Policija je stigla na kućnu adresu i saznala da je Tiffany zapravo htjela prijaviti nasilje partnera njene majke. Tukao je njenu majku, a Tiffany nije htjela djelovati sumnjivo kako ne bi napao i nju pa je iskoristila foru s pizzom kako bi ga zadržala u kući dok policija ne stigne.

Iako korištenje broja hitne službe nije dopušteno za naručivanje pizze, ovaj put nije bila riječ o zafrkanciji. Policija je čestitala Tiffany na dobroj ideji.