Liku je ralica uništavala sandučić nakon svakog snijega, smislio je genijalnu osvetu

Liku je ralica uništavala sandučić nakon svakog snijega, smislio je genijalnu osvetu
13K
Foto: Bored Panda
Ova zanimljiva situacija još je jednom dokazala da su ljudi najkreativniji kad se nekome žele osvetiti. Jedan lik je bio frustriran jer mu je ralica rušila sandučić nakon čišćenja svakog snijega pa je smislio rješenje koje je nasmijalo mnoge korisnike društvenih mreža. Jedan poznanik podijelio je njegovu priču na internetu.

"Sjetio sam se jednog lika koji je živio u istoj ulici u kojoj živi moj otac. Svaki put kad je pao snijeg, ralica mu je rušila poštanski sandučić. I da, vozač ralice je to radio namjerno, ne zna se zašto. Međutim, ovaj lik se nije bunio nego se pripremio za sljedeću zimu.
Prvi snijeg počeo je padati i bilo je 4:30 kada je susjede probudio glasan zvuk izvana. Moj tata je pogledao kroz prozor i počeo se smijati. Vani je bila oštećena ralica. I ne, nije to bio neki mali kamiončić, nego ralica kao na ovoj slici...
Ispada da je onaj lik ispred kuće postavio čeličnu šipku koju je zatim maskirao drvenim dijelovima te gore stavio poštanski sandučić. Kad je onaj vozač ralice opet navratio kako bi mu srušio sandučić, zabio se u čeličnu šipku i oštetio vozilo. Služba ga je htjela tužiti, no saznali su da je od grada dobio dozvolu za postavljanje šipke pa su odustali."

Najnovije