Starica se bojala "opasnog" susjedovog psa sve dok joj on jednog dana nije spasio život

Starica se bojala "opasnog" susjedovog psa sve dok joj on jednog dana nije spasio život
20K
Foto: Arjanit Mehana
Pit bull često nije baš najbolje prihvaćen među susjedima svog vlasnika jer mnogi tvrde da je riječ o opasnoj pasmini za koju nikad ne znaš koga će i kad napasti. Takva iskustva ima i Arjanit Mehana iz Švedske, vlasnik pit bulla Simbe koji plaši neke prolaznike.
"Simbu sam dobio kad je bio star 8 tjedana. Sad ima 4 godine i veseo je i razigran pas. Voli jesti Dentastix štapiće i sve što se naše na mom tanjuru, a ljeti mu je plivanje jedna od najdražih aktivnosti." - tako je Arjanit opisao svog psa.
Među ljudima koji Simbu nisu voljeli je i Arjanitova starija susjeda. Bakica koja živi u stanu ispod, jednog je dana pala na pod i slomila kuk. Počela je zvati u pomoć, no bilo ju je teško čuti.

Međutim, imala je sreće jer je baš tad naišao susjed s najboljim sluhom u cijeloj zgradi - Simba. Dotrčao je do vrata njenog stana i svom vlasniku pokazao da nešto nije u redu.
Arjanit je odmah zvao hitnu pomoć koja je staricu prevezla u bolnicu. Da nije bilo Simbe, mladić vjerojatno ne bi čuo staricu i tko zna što bi se dogodilo. Bakica je bila na operaciji i polako se oporavlja, a nakon ovog događaja je potpuno promijenila mišljenje o susjedovom psu koji je dokazao da je sve samo ne agresivan i opasan.