Nesavršenstva u izgledu koja poznati tako dobro prikrivaju uz malu pomoć odjeće

Nesavršenstva u izgledu koja poznati tako dobro prikrivaju uz malu pomoć odjeće
12K
Instagram
Ponekad nam se čini da su poznati savršenih proporcija i uvijek odlično odjeveni. Ali oni, poput nas, odabiru odjeću koja laska njihovoj građi tijela. Pogledajte kome to bolje ide, a koja slavna žena treba asistenta.

Širok struk i lijepe noge

Širok struk i lijepe noge
Ovaj tip tijela naziva se "jabuka". Ove žene uglavnom imaju velike grudi, širok struk i uske kukove. Odjeća koja odgovara jabukama: haljine A kroja, "wrap" haljine koje se vežu u struku poput ogrtača, a linija struka trebala bi biti visoko.

Široki bokovi i uska ramena

Široki bokovi i uska ramena
Ovaj tip tijela postao je jako popularan, kako zbog svog ženstvenog izgleda, ali i zbog zvijezda koje se mogu pohvaliti uskim strukom i širokim bokovima.
I ovom tipu tijela odgovaraju haljine A kroja, vertikalne linije, kao i haljine koje se šire od struka, poput popularne bijele haljine Marilyn Monroe.

Široka ramena + uski kukovi

Široka ramena + uski kukovi
Ovaj tip tijela ponekad se naziva tijelom plivača. Sličan je jabuci ali više naginje ka sportskom. Prsni koš je širok, a kukovi uži. Manekenka Gisele Bündchen je osoba koja definitivno zna što radi kada je odjeća u pitanju. Ne bi bilo loše nju kopirati, pa odaberite duge suknje, jednostavne rukave i odjeću različitih boja gornjeg i donjeg dijela.

Putena figura

Putena figura
Vremena kad su ove žene "morale" biti zavijene u crnu boju, stvar su prošlosti. Nicki Minaj je pravi primjer toga. Izbjegavajte animalne uzorke, umjesto toga nosite čiste, bogate boje i odjeću koja vam nije uska i premala. Izbjegavajte kolutove, lance i pretjerano nošenje nakita. Slobodno look upotpunite remenom.

Dječačka figura

Dječačka figura
Mnoge žene imaju ovaj tip tijela. Nedostatak oblina možete prikriti nošenjem širokih remena, koji će stvoriti iluziju struka. Suknje sa širokim obodom i uža odjeća gornjeg dijela tijela stvorit će jednaku iluziju.

Jako visoke žene

Jako visoke žene
Biti visok ne podrazumijeva samo imati duge noge. Također, ove žene često imaju široka ramena, koja se mogu ublažiti nošenjem V izreza. Traperice visokog struka mogu pomoći izbalansirati gornji i donji dio tijela. Svaka suknja izgleda odlično na visokim ženama.

Niske žene

Niske žene
Victoria Beckham niskim ženama preporučuje nošenje hlača umjereno širokih nogavica, s visokim strukom. Na takav način možete se činiti viši, pogotovo ako obujete i cipele visokih potpetica.