Muškarac je napisao što mu je prolazilo kroz glavu dok mu je žena rađala sina, porukom je dirnuo javnost

Muškarac je napisao što mu je prolazilo kroz glavu dok mu je žena rađala sina, porukom je dirnuo javnost
6K
Foto: William Trice Battle
Rođenje djeteta je čudesan trenutak. Osobama koje postaju roditelji prouzrokuje neopisivu mješavinu osjećaja. I William Trice Battle je nedavno po drugi put postao otac, a dok je gledao kako mu žena rađa sina, razmišljao je o čitavoj situaciji te kasnije napisao poruku u kojoj je otkrio što mu je sve prolazilo kroz glavu.

Svoju poruku objavio je na Facebooku te dobio desetke tisuća lajkova. Pročitajte što je napisao:
"Iskreno, ne znam kako je uspjela. Bol je bila toliko intenzivna, toliko jaka, da sam je čak i ja osjetio. Svi u prostoriji su je osjetili. Svejedno je izdržala.

Njena bol bila jeziva. Njena borba činila se gotovo nepodnošljivom. Stiskao sam zube kad i ona, natezao čitavo svoje tijelo kad je imala trudove, zajedno smo plakali. Svejedno sam shvatio da sam samo suputnik koji nikad neće istinski shvatiti bol koju je ona osjetila.

Na porođaju je ostavila svaku mrvicu života i energije koju je imala. A onda još malo. I uz sve to, na kraju nam je dala pogled u ono u čemu je uživala zadnjih 9 mjeseci.

Konačno možemo voljeti i držati dječačića za kojeg je žrtvovala svoje tijelo, udobnost, energiju i samu sebe. Moj sin je apsolutno čudo. Bebe su apsolutna čuda, ali za mene je veće čudo njegova majka, koja mi je pokazala kako izgleda nesebično žrtvovanje i što je prava ljubav.

Moja žena je pravo čudo."

Najnovije