Kontakt  •   © Lajk 2020

Mama je dala sina na posvajanje, nakon 7 godina je saznala za njegovu tužnu istinu zbog koje je bila presretna

Mama je dala sina na posvajanje, nakon 7 godina je saznala za njegovu tužnu istinu zbog koje je bila presretna
27K
Foto: Facebook
Kad je bila mlađa, Kris Smith je morala donijeti odluku koja ju je shrvala. Odustala je od vlastitog djeteta i dala ga na posvajanje nakon što se jedva spasila od nasilnog partnera.

Prekinula je tu vezu koja ju je psihički uništila, međutim, izgubila je i posao i završila bez krova nad glavom. U tom trenutku joj se činilo da bi njeno dijete, koje je rodila sa 17 godina, imalo bolji život kad bi ga dala na posvajanje.
Kris je malo po malo počela sređivati svoj život. Maknula se od agresivnog bivšeg partnera i upoznala novog muškarca koji je bio dobar prema njoj. Za njega se i udala, a našla je i posao. Sve se činilo kao da ide prema boljem, međutim, jedna stvar ju je ipak mučila.
Mali Matthew je imao samo 3 i pol godine kad ga je Kris dala posvojiti. Smatrala je da je donijela ispravnu odluku, no nakon 7 godina je saznala tužnu istinu o sudbini svoga sina koja ju je istovremeno i rastužila i razveselila.
Saznala je da Matthew nikad nije posvojen. Cijelo vrijeme je bio u ustanovi u kojoj ga je kao 21-godišnjakinja ostavila. Budući da je sada imala sređen život, uspjela je "posvojiti" vlastito dijete. Opet su zajedno i sretniji nego ikad.

Najnovije