Na prvi pogled izgleda kao obična fotka iz auta, no jedan detalj je oduševio društvene mreže

Na prvi pogled izgleda kao obična fotka iz auta, no jedan detalj je oduševio društvene mreže
23K
Foto: Facebook
Da, ova fotka će vam na prvi pogled možda izgledati sasvim obično. Na njoj se vide ruke para koji sjedi u autu, a u centru pažnje je lijepi veliki prsten. Većina vas će sada pomisliti da je riječ o zaručničkom prstenu, i da, u pravu ste.

Muškarac se na društvenim mrežama pohvalio kako je njegova draga rekla "Da", no to nije ono što je oduševilo tisuće ljudi na internetu. Primijetili su nešto što ih je puno više dirnulo.

Ako malo bolje pogledate, primijetit ćete da je auto u dosta lošem stanju i da je jednostavno star. Potrebno je puno toga promijeniti (ili jednostavno nabaviti noviji automobil), no ovaj muškarac je odlučio svoju ušteđevinu potrošiti na prsten za buduću ženu.

Mnoge djevojke u današnje vrijeme nažalost previše gledaju na materijalne stvari i biraju muškarce s boljim autima, no ova mlada žena je pokazala da joj to nije važno. Vjerojatno bi mu rekla "Da" i s jeftinijim prstenom, no lijepo je vidjeti kako su i ona i on pokazali da je novac manje bitan i da je ljubav najvažnija, bez obzira na nečije financijsko stanje.
Facebook

Najnovije