Mama koja je postala poznata zbog ogromnog trbuha otkrila je što se s njom dogodilo nakon trudnoće

Mama koja je postala poznata zbog ogromnog trbuha otkrila je što se s njom dogodilo nakon trudnoće
9K
Foto: Maria Nordo Jorstad
Je li vam možda poznata ova žena? Maria Nordo Jorstad je mama koja je prošle godine postala hit na internetu nakon što je podijelila fotografije svog ogromnog trudničkog trbuha. Te fotke su njene pratitelje na društvenim mrežama istovremeno i zadivile i prestrašile.
Rodila je trojke i svojim bebama dala imena Iben, Filip i Agnes. Odlučila je javnost i dalje informirati o svom životu nakon trudnoće, a između ostalog je otkrila da je nakon porođaja imala par problemčića...
"I dalje imam veliki trbuh koji izgleda čudno i visi. Još uvijek je težak. Moja maternica se još nije vratila u normalno stanje jer je sve bilo jako rastegnuto pa su doktori rekli da će mi trebati više vremena. Moram što prije nabaviti steznik jer je postalo poprilično iritantno, a i ožiljci od carskog reza me malo bolje. Nestrpljiva sam i jedva čekam da svoje tijelo vratim u formu!"
Na nekim svojim objavama na Instagramu dodala je i kako ima poteškoće s mišićima u predjelu trbuha, kao i lakše probleme s disanjem. Bila je sretna kad joj se trbuh nakon par mjeseci smanjio. Konačno je mogla obući svoje stare hlače, no dodala je da još uvijek ima dug put pred sobom.
Nije bilo lako priviknuti se na promjene na tijelu nakon porođaja, a ni trostruko dojenje nije nimalo jednostavno, no Maria je presretna jer ima slatke i zdrave bebice, a i dječačića koji obožava nove članove obitelji.

Najnovije