Muškarca je vrijeđala obitelj jer je homoseksualac, njegova majka je reagirala i sve ih posramila

Muškarca je vrijeđala obitelj jer je homoseksualac, njegova majka je reagirala i sve ih posramila
3K
Sezona blagdana je doba kada se obitelji okupljaju. Ponekad to bude divno, ali ponekad i jako teško. Međutim, jedan je mladić upravo doživio obje krajnosti. Cydney Prescott ovog Božića osjetio je pravu snagu majčine ljubavi, ali i ogorčenje rodbine.

Cydneyeva šira obitelj održala je "sastanak" na kojem se raspravljalo o njegovoj homoseksualnosti, koju oni ne mogu prihvatiti. Za Cydneya je to bilo iznimno mučno i njegova je majka odlučila prekinuti tu neugodnu situaciju. Potjerala je ove homofobne ljude, dajući svima do znanja da neće tolerirati takve uvredljive gluposti.

Cydney je ovaj događaj podijelio na internetu. U samo nekoliko dana njegov tweet dobio je gotovo 300 000 lajkova i 3400 komentara. Skoro svi su bili oduševljeni njegovoj mami, koja je pokazala što znači boriti se za svoje dijete, pa iako to značilo prekinuti odnose s obitelji.
Nakon što je ova priča postala viralna, Cydney je rekao majci kako su ljudi reagirali i napisao još jedan tweet, koji je još jednom dokazao kakva je ova žena kraljica.

"Mama šalje ljubav i misli da ste svi slatki!" - kratko je napisao.

Najnovije