Djevojčica koja pravi urnebesne grimase tijekom fotografiranja možda će biti najbolja stvar koju ćete danas vidjeti

Djevojčica koja pravi urnebesne grimase tijekom fotografiranja možda će biti najbolja stvar koju ćete danas vidjeti
14K
Foto: Instagram
U posljednje vrijeme postaji trend fotogranja svojih beba. I dok svi očekuju da će bebe imati sretna i nasmiješena lica, jedna je beba odlučila učiniti upravo suprotno, i radila je samo ljuta i mrzovoljna lica tijekom cijelog fotografiranja. :)
Luna je stara samo 14 dana i pokazala je da se uopće ne brine za fotografije i odlučilo je staviti ljuto lice umjesto slatkog i dražesnog. U stvari, njezini se roditelji, Lori i Christian Muse nisu baš iznenadili jer je Luna to lice već ranije koristila. Čak su upozorili fotografa da ponekad može izgledati ljuto. I iz onoga što vidimo, Luna nije baš veliki obožavatelj fotografiranja
Iako je Luna izgledala mrzovoljno, fotografkinja Justine Tuhy kaže kako je Luna bila mirna tijekom čitavg procesa. Zapravo, Justine kaže da su to neki od najboljih dječjih izraza koje je ikad snimila kamerom. I, da budemo iskreni, ne bismo se mogli složiti više. :)
Beba je bila omotana u ugodan i topao pokrivač, ali na svakoj od slika Luna pravi uzrujana i nesretna lica. Fotografiranje je trajalo oko 90 minuta, a iako Luna nije bila posebno sretna ili impresionirana svojim prvim fotografiranjem, nas je oduševila!

Najnovije