Kontakt  •   © Lajk 2020

Nezahvalna klinka je bacila poklon u smeće, mama ju je kaznila na genijalan način

Nezahvalna klinka je bacila poklon u smeće, mama ju je kaznila na genijalan način
30K
Foto: Facebook / Haley Hassell
Neki ljudi za današnju djecu često kažu da su nezahvalna i razmažena jer na poklone gledaju kao na nešto što se podrazumijeva. Tako je bilo i u slučaju ove klinke iz SAD-a.
Mama Haley Hassell s Floride kupila je svojoj kćerkici pernicu za olovke. Mislila je da će joj se poklon svidjeti, no klinkina reakcija bila je baš suprotna od očekivane. Mami je rekla da je poklon glup jer istu takvu pernicu ima već nekoliko njenih prijateljica iz razreda.
Haley je znala da na ovakvu reakciju mora odgovoriti. Naravno, nije se derala na svoje dijete, nije joj ništa zabranila... Umjesto toga je smislila kaznu kojom je djevojčici održala važnu lekciju o zahvalnosti.
Mama je otišla do kuhinje i klinki donijela vrećicu za zamrzivač. Budući da joj nova pernica nije bila dovoljno dobra, djevojčica je dobila običnu prozirnu vrećicu za svoje olovke i bojice. Nije bilo teško pogoditi kakva će biti klinkina reakcija. Odjednom je nova pernica bila sasvim OK, no bilo je prekasno za to. Mama je kćeri rekla da pernicu izvadi iz smeća jer će je pokloniti nekom drugom djetetu koje će biti sretno što ima novu pernicu za svoje olovke.
Hoće li klinka drugi put biti zahvalnija? Poprilično smo sigurni da je odgovor "DA!". :)

Najnovije