12 poznatih zavodnika koji su krali ženska srca, a danas uživaju u ulozi djedova

12 poznatih zavodnika koji su krali ženska srca, a danas uživaju u ulozi djedova
22K
FOTO: EAST NEWS / Instagram
Muškarci mogu biti najstroži mogući očevi, ali nakon što postanu djedovi potpuno promijene ploču. Više ništa nije toliko važno kao njihovi unuci, s kojima pokušavaju ispraviti neke greške koje su činili kao roditelji, a pritom ih obično poprilično razmaze.

Niti slave osobe nisu iznimka - oni su se od velikih kradljivaca ženskih srca pretvorili u nježne, simpatične djedove koji maze i paze svoje unuke i provode svaki mogući trenutak s njima. Pogledajte ovih 12 zavodnika koje je uloga djeda potpuno promijenila, a na kraju članka čeka vas i jedan bonus - otkrit ćemo vam koja je slavna glumica postala prabaka. :)

1. Snoop Dogg

1. Snoop Dogg
FOTO: Instagram
Snoop Doggovo ime usko se veže uz lijepe žene, skupe automobile, marihuanu i masivni zlatni nakit. Međutim, stvarnost je nešto drugačija. Snoop ima puno djece i brižan je djed dvoje unuka. Redovito dijeli njihove fotografije na društvenim mrežama, pokazujući fanovima i svoju nježnu stranu.

2. Till Lindemann

2. Till Lindemann
FOTO: EAST NEWS / Instagram
Njemačka rock zvijezda, Till Lindemann, postao je samohrani otac u dobi od 22 godine. Prilično dugo je sam odgajao svoju prvu kćer Nele, sve dok se drugi put nije oženio. 2007. godine glazbenik je postao djed. Njegov unuk Fritz Fidel veliki je obožavatelj njegovog benda, Rammstein.

3. Nicolas Cage

3. Nicolas Cage
FOTO: East News / Instagram
Glumac i producent Nicolas Cage ima dvojicu unuka. Godine 2014. rodio se njegov prvi unuk Lucian, a 2016. godine rođeno mu je drugo unuče, Sorin. Unatoč svom užurbanom rasporedu, Cage pokušava održavati stalnu komunikaciju sa svojim unucima i financijski im pomaže.

4. Kid Rock

4. Kid Rock
FOTO: East News / Instagram
Kid Rock postao je djed u dobi od 43 godine. Nakon što mu se rodila unuka Skye, glazbenik se skrasio i prestao upadati u probleme. Rock obožava svoju unuku. Vodi je u Disneyland, putuje s njom, daje joj poklone i dijeli njihove fotografije na društvenim mrežama.

5. Jim Carrey

5. Jim Carrey
FOTO: East News
Slavni holivudski komičar postao je djed u dobi od 48. godina. Carrey priznaje da je njegov unuk postao najveća sreća u njegovom životu. „Sretna sam što imam unuka. Jednom sam se igrao s njim i shvatio da bih umro bez njega! “, napisao je glumac na svom Twitteru.

6. Eddie Murphy

6. Eddie Murphy
FOTO: East News/ Instagram
Eddie Murphy ima ogromnu obitelj. Ima 4 sina i 6 kćeri. Nedavno je postao i djed. U srpnju 2019. glumčeva snaha rodila je djevojčicu koju su nazvali Evie Isla. Beba je od rođenja okružena ljubavlju i brigom, dok su njezine fotografije preplavile Instagram njezinih mladih roditelja.

7. Tom Hanks

7. Tom Hanks
FOTO: East News
Tom Hanks ima troje unučadi: dvije šarmantne unuke od starijeg sina Colina i 3-godišnju unuku mlađeg sina Cheta. Njegova djeca tvrde da je Hanks drag i brižan djed, a djevojke ni ne sumnjaju da je njihov djed slavni holivudski šarmer.

8. Sting

8. Sting
FOTO: East News/ Instagram
Sting je još jedna planetarno popularna zvijezda s veliko obitelji. Ima šestero djece i četvero unuka. Glazbenik vjeruje da je bio loš otac, ali da je postao dobar djed. „Postao sam odgovorniji djed nego otac. Volim svu svoju djecu, ali znate, bilo sam rock zvijezda. Sada sam jednostavan djed", priznao je glazbenik u jednom od svojih intervjua.

9. Harrison Ford

9. Harrison Ford
FOTO: East News / Instagram
Harrison ima troje unuka i jednu unuku: Eliel, Giuliana, Ethana Forda i Waylona. Glumca bi mogli nazvati hollywoodskim uzorom za sve djedove. U svom užurbanom radnom rasporedu uvijek nalazi vrijeme za obitelj. Zajedno prisustvuju dobrotvornim večerama, društvenim događanjima, organiziraju izlete i obiteljska okupljanja.

10. Charlie Sheen

10. Charlie Sheen
FOTO: East News/ Instagram
Charlie Sheen postao je djed u dobi od 47. godina, kada mu se rodila unuka Luna. Glumac priznaje da se jako promijenio nakon što je postao djed, a život mu se podijelio na prije i poslije. Sheen obožava njegovu malu Lunu i pokušava provesti što više vremena s njom.

11. Sean Bean

11. Sean Bean
FOTO: East News/ Instagram
Popularni britanski glumac Sean Bean bio je u braku 5 puta i ima 3 kćeri. Godine 2015. postao je djed - srednja kćer Molly postala je majka. Dvije godine kasnije, njegova najstarija kćer Lorna, također je postala majka i rodila Beanovu drugu unuku.

12. Pierce Brosnan

12. Pierce Brosnan
FOTO: East News / Instagram
Pierce Brosnan ima petero djece i troje unuka, a prvi je put postao djed u dobi od 44 godine. Međutim, glumac ima svoju miljenicu - unuku Marley May. S njom provodi najviše vremena i često dijeli njezine slike na svojem Instagram profilu.

BONUS: Prabaka Whoopi Goldberg

BONUS: Prabaka Whoopi Goldberg
FOTO: East News/ Instagram
Whoopi Goldberg postala je baka u dobi od samo 34 godine, kada je njezina 16-godišnja kći Alexandrea rodila djevojčicu po imenu Amarah. Četvrt stoljeća kasnije, glumica je dočekala svoju i svoju pra unuku. Goldberg je podijelio ovu radosnu vijest sa svojim sljedbenicima na svojem Instagramu "Svi, upoznajte novi dodatak mojoj obitelji, Charli Rose".

Najnovije