Nakon više od 100 godina su otvorili kutije zatvorenika koji je opljačkao banku

Nakon više od 100 godina su otvorili kutije zatvorenika koji je opljačkao banku
11K
Foto: Imgur / Jellybeanjelly
Jedan muškarac koji se na internetu predstavio pod imenom "Jellybeanjelly" podijelio je zanimljivu obiteljsku priču o svom pradjedu i zaboravljenim kutijama koje nitko nije pregledavao više od 100 godina.
Volio je uvijek slušati bakine priče o njenom ocu. John Bunion Knight (1877-?) proveo je većinu života u zatvoru Leavenworth u američkoj saveznoj državi Kansas. U zatvoru je bio jer je pljačkao banke.
"Moj djed je još bio dijete, zadnji put ga je vidio s hrpom novca i oružjem na krevetu. Njegova žena je tada obitelji rekla da je umro. Kasnije je njegov sin dobio vlastitog sina (mog oca), a onda su jednog dana dobili telefonski poziv i saznali da je čovjek, za kojeg su mislili da je mrtav, zapravo živ i da je desetljećima bio u Leavenworth zatvoru, no da ima rak pa ga puštaju van."
"Prebacujemo se u 2019. godinu. Netko od moje daljnje rodbine je umro i njegova žena je pronašla ove stare kutije koje su pripadale pradjedu. Uspio ih je ponijeti sa sobom u zatvor.", objasnio je Jellybeanjelly i napisao da su kutije na kraju pripale njegovim roditeljima.
"John Bunion Knight imao je kćer (Beatrice) i sina (moga djeda)."
"Dobro je to što se netko u međuvremenu sjetio zaštititi predmete koji su bili u kutiji. Naravno, zaštitna folija nije bila stara 100 godina. Stavio ju je rođak mog djeda, no njegova žena nije znala što je u kutijama."
U jednoj kutiji su našli žlicu, krunu i porculansku figuru, a u drugoj stare fotografije na kojima su bila pradjedova djeca. Na dnu uokvirenih fotografija pisalo je "17. siječnja 1920. godine", datum koji je ostao misterij (17.01.2020. je točno 100 godina od tog datuma).

Najnovije