Pas se počeo čudno ponašati kraj bebe, roditelji su otkrili strašan razlog

Pas se počeo čudno ponašati kraj bebe, roditelji su otkrili strašan razlog
79K
Foto: YouTube
Kad su primijetili da se pas odjednom počeo čudno ponašati, roditelji Benjamin i Hope su znali da nešto nije u redu. Nedavno su se preselili u svoj novi dom u Južnoj Karolini i krenuli u potragu za dadiljom koja je trebala čuvati njihovog sina Finna.

Angažirali su mladu ženu s imenom Alexis Khan koja se odmah javila na njihov oglas. Sve je bilo u najboljem redu, sve dok se njihov pas odjednom nije počeo čudno ponašati kad se Alexis približavala Finnu. Izgledao je kao da želi zaštiti dječačića.
Benjamin i Hope postali su sumnjičavi. Smislili su plan: jednom prilikom su uključili snimanje zvuka na mobitelu, sakrili ga ispod kauča i napustili kuću. Kad su se vratili i poslušali zvučni zapis, ostali su šokirani. Roditelji su čuli kako se dadilja derala na Finna, kako ga je tukla i psovala mu.
U tom trenutku su shvatili da ih je pas cijelo vrijeme pokušavao upozoriti. Odmah su zvali policiju, a dadilja je priznala da se ponašala neprimjereno. Dobila je zatvorsku kaznu i upisana je u registar zlostavljača djece te će joj cijeli život biti zabranjeno obavljati poslove u blizini djece.

Najnovije