Ovako izgleda život žene koja je toliko škrta da ne želi "bacati novac" na WC papir

Ovako izgleda život žene koja je toliko škrta da ne želi "bacati novac" na WC papir
23K
Foto: YouTube
Možete li sebi uopće zamisliti život bez WC papira? Njegovo kupovanje je za nas "prosječne ljude" nešto sasvim normalno, no Kate Hashimoto smatra da je korištenje toaletnog papira čisto bacanje novca.

Kate već neko vrijeme živi u New Yorku. Grad je skup, no kaže da je s vremenom naučila štedjeti na mnogim stvarima, cjenjkati se ili čak odustati od kupovanja nekih stvari koje ostali smatraju potrebnima.

Kupovanje u normalnim trgovinama zna biti izazov jer se blagajnici ne žele cjenjkati, no zato su buvljaci mjesta na kojima se osjeća već puno ugodnije. Postoje i posebna mjesta na kojima se ne koristi novac, nego se stvari razmjenjuju sa stvarima koje nude drugi ljudi. Nerijetko kopa po smeću, a i maramice iz javnih WC-a koristi više puta.

Stančić joj je pun tuđeg smeća koje rado koristi jer je sve bilo besplatno. Tako npr. umjesto kreveta koristi podloge za jogu koje je netko htio baciti. Perilicu posuđa koristi kao mjesto za pohranu jer ne želi trošiti vodu, a odustala je i od korištenja plinskog štednjaka. U ormaru ima punu kutiju besplatnih primjeraka raznih stvari koje je dobila na internetu ili u raznim dućanima.

Iznenadit ćete se kad vidite kako "pere" rublje, a nakon obavljanja nužde umjesto WC papira koristi... vodu i sapun. U videu je pokazala kako.

#1

Najnovije