Umirovljenica pretvorila kombi u putujući dom i svaki dan joj je nova avantura

Umirovljenica pretvorila kombi u putujući dom i svaki dan joj je nova avantura
Pintarest
Koliko puta ste samo poželjeli pobjeći daleko od svih i živjeti život po svojim pravilima, bez stresa i obaveza koje konvencionalan život uz posao i obitelj donosi. Jedna je umirovljenica odlučila napraviti upravo to, ostatak svojih dana provesti bezbrižno, daleko od kolotečine, svaki dan na novom mjestu i u novoj avanturi. Njezino ime je Claire, i nakon što se umirovila, palo joj je na pamet da bi mogla kupiti kamper i pretvoriti ga u putujući dom.

Nakon što je ideju i realizirala, trebalo joj je preko godinu dana da ga uredi po svojim željama i potrebama. Učinila je to potpuno sama, dizajnirajući ga i do najsitnijeg milimetra. Danas je kombi potpuno funkcionalan maleni dom sa kuhinjom, toaletom, tušem, uredom i krevetom. A sve to stane u vozilo od samo 6 metara. Treba li vam veći dokaz da je manje više? :)

1.

1.
Pintarest
"Ja sam Claire, imam 64 godine i živim u kamperu koji je zapravo prilagođeni Fiat Ducato maxi, turbo Diesel iz 2016. Živim sama, bez interneta, sa solarnom elergijom i litijskim akomulatorima."

2.

2.
Pintarest
"Imala sam kući na koju sam imala hipoteku i kao što možda znate, ako ste umjetnik, nemate baš neke velike prihode. Poželila sam posjedovati nešto malo i lijepo bez hipotege, zbog čega ću se osjećati puno bolje nego da imam 4 prazne spavaće sobe koje moram održavati i ulagati u njih. Odlučila sam prodati kuću, kupiti prazan kombi i krenula u avanturu života. Sada svaki put kad uđem u svoj kombi osjećam sreću i volim to što radim u životu."

3.

3.
Pintarest

4.

4.

5.

5.

6.

6.

Najnovije