Od debljine su jedva hodali, a onda su se zajedno promijenili do neprepoznatljivosti

Od debljine su jedva hodali, a onda su se zajedno promijenili do neprepoznatljivosti
71K
Foto: Instagram / fatgirlfedup
Nevjerojatna priča o Lexi i Dannyju započela je prije 2 godine, kad su odlučili zauvijek promijeniti svoje živote. Lexi je imala 225 kg, a Danny 140 kg. Svatko od njih je dnevno unosio preko 8000 kalorija pa ni ne čudi da im je i najmanja fizička aktivnost poput hodanja bila vrlo težak zadatak.

Iako su bili daleko od onoga što današnje društvo smatra lijepim i zgodnim, Lexi i Danny su se iskreno voljeli. I ne samo to, imali su i zajedničke planove. Zajedno su htjeli pobijediti pretilost i promijeniti svoje živote.

Naručivanje pizza, jedenje velikih količina brze hrane, izležavanje na kauču... To su samo neke od stvari koje su morali prekrižiti. Voljeli su se bez obzira na veliki višak kilograma, no shvatili su da to nije zdravo. Čak su im i stolice brzo pucale i često su morali kupovati nove.

Gotova jela nisu više bila opcija. Počeli su kuhati kod kuće, i to zdraviju hranu. U svoju prehranu su ubacili puno više voća i povrća, a krenuli su i u teretanu. Rezultat svega ovoga se brzo počeo primjećivati.

U nastavku imate priliku vidjeti koliko su se zajedno promijenili. Eto dokaza da je sve moguće. Svaka čast! :)

Najnovije