Upoznajte Marnie, 18-godišnju pseću bakicu koja je postala zvijezda Instagrama

Upoznajte Marnie, 18-godišnju pseću bakicu koja je postala zvijezda Instagrama
4K
Instagram
Svi znamo da su sadržaji sa životinjama vjerojatno najpopularniji dio interneta. Ljudi posebno vole dražesne životinje koje imaju neke izražene, sebi svojstvene osobine ili samo poseban stav, poput svima dobro poznate Mrzovoljne mačke. Jedna od takvih životinja je i Marnie, na Instagramu apsolutno obožavana pseća bakica sa smiješnim izrazom lica.

Marnie uvijek ima isplažen jezik i izgleda prilično mladoliko za svoju poodmaklu dob - punih 18 godina! Još jedna karakteristika po kojoj je Marnie poznata je to što stalno naginje glavu u lijevo, što je posljedica vestibularne bolesti.

No bolest nije spriječila ovu vitalnu pseću bakicu u tome da postane prava zvijezda Instagrama, gdje ima gotovo 2 milijuna pratitelja, a upoznala se i s nekim poznatim osobama popu Taylor Swift, Demi Lovato, Betty White... Pitanje je samo - tko je poznatiji, one ili Marnie? :)

Marniein vlasnik koristi njezinu popularnost kako bi promovirao udomljavanje starijih životinja: "Stariji psi koje spasite poznati su po tome što su posebno zahvalni i odani svojim novim vlasnicima, jer su svjesni toga da su im pružili drugu šansu za lijep život, a moja Marnie živi svaki dan izražavajući tu radost i zahvalnost.", stoji u opisu njezinog Instagram profila.

Također, tu je i poziv svim njezinim pratiteljima: "Ako je vidite na ulicama NYC-a, molim vas, pozdravite".

Najnovije